QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

Statistiska aggregeringsfunktioner

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning och syntax för varje funktion. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Statistiska aggregeringsfunktioner i laddningsskriptet

Följande statistiska aggregeringsfunktioner kan användas i skript.

Statistiska aggregeringsfunktioner i diagramuttryck

Följande statistiska aggregeringsfunktioner kan användas i diagram.