indaytotime - skript- och diagramfunktion

Denna funktion returnerar True om timestamp ligger inom den del av dagen som innehåller base_timestamp fram till och inklusive den exakta millisekunden för base_timestamp.

Syntax:

InDayToTime (timestamp, base_timestamp, period_no[, day_start])

Typ av returdata: Boolesk

Arguments:

Argument Beskrivning
timestamp Det datum och den tid du vill jämföra mot base_timestamp.
base_timestamp Datum och tid som används för att utvärdera tidsmarkören.
period_no Dagens startpunkt kan flyttas med period_no.period_no är ett heltal där värdet 0 anger den dag som innehåller base_timestamp. Negativa värden i period_no anger föregående dagar och positiva värden anger efterföljande dagar.
day_start (valbar) Om du vill använda dagar som inte startar vid midnatt kan du ange en startpunkt i delar av en dag med day_start, till exempel 0,125 för att beteckna 03.00.