QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

GMT - skript- och diagramfunktion

Denna funktion returnerar datum och aktuell Greenwich Mean Time utifrån systemklockan och Windows-tidsinställningarna.

Syntax:  

GMT( )

Typ av returdata: dual

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?