mixmatch - skript- och diagramfunktion

Funktionen mixmatch jämför den första parametern med alla de följande och returnerar numret för det uttryck som matchar. Jämförelsen är inte skiftlägeskänslig.

Syntax:  

mixmatch( str, expr1 [ , expr2,...exprN ])

 

Tips: Om du vill använda skiftlägeskänslig jämförelse använder du funktionen match. Om du vill använda ej skiftlägeskänslig jämförelse och jokertecken använder du funktionen wildmatch.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?