Anteckningar och kommentarer

Anteckningar och kommentarer kan läggas till i alla objekt när man är uppkopplad mot en QlikView Server. Detta innebär att användare kan skapa och dela anteckningar för det aktuella objektet.

Anteckningar delas med andra QlikView-användare och dessa användare kan svara genom att lämna egna kommentarer. Det går även att spara en ögonblicksbild (bokmärke) av data med varje anteckning.

Genom att högerklicka på ett objekt kan man lägga till en ny anteckning och visa befintliga anteckningar, genom att välja Anteckningar från kontextmenyn. Efter att du har valt Lägg till en ny anteckning eller Visa bifogade anteckningar förses alla objekt i det aktuella dokumentet som har anteckningar med en markör i det övre vänstra hörnet. Antal bifogade anteckningar för varje objekt visas i markören.