Filguiden: Typ – XML

Tabeller Här visas de tabeller som hittats. Varje tabell visas som en sökväg som visar var i XML-strukturen den finns. När man väljer en tabell visas dess fält i fönstret Fält till höger. En Load-sats genereras för varje tabell i listan när man klickar på knappen Slutför.
XML Detta ark visar tolkningen av XML-strukturen.
Fält Detta ark visar fälten i den valda tabellen och de nycklar som har genererats.