Filguiden: Typ – QVX

En QVX-formaterad fil innehåller metadata som beskriver en datatabell och den faktiska datan. Till skillnad från QVD-formatet som är QlikView-specifikt och optimerat för minsta möjliga omvandlingar inne i QlikView, är QVX-formatet öppet och kräver ett antal omvandlingar när data exporteras från traditionella databasformat. QVX-filer läses in i skriptet med hjälp av load-satsen.

Denna filtyp har inga inställningar som går att ändra.