Guiden Korstabell

Guiden för korstabellen är en dialog där användare kan skapa Korstabell-satsen. Dialogen öppnas genom att klicka på knappen Korstabell på sidan Alternativ i Filguiden.

Guiden erbjuder följande alternativ:

Kvalificerande fält Antal kvalificerande fält som föregår tabellen som ska omvandlas.
Attributnamn Namnet på det nya fältet som ska innehålla alla fält (attributvärden) som ska omvandlas.
Datanamn Namnet på det fält som kommer att innehålla attributvärdenas data.