Allmänna numeriska funktioner

I dessa allmänna numeriska funktioner är argumenten uttryck där x ska tolkas som ett reellt tal. Alla funktioner kan användas både i laddningsskript och diagramuttryck.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning och syntax för varje funktion. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Kombinations- och permutationsfunktioner

Modulofunktioner

Paritetsfunktioner

Avrundningsfunktioner

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?