AJAX on Small Devices

AJAX on Small Devices ger stöd för att utforska data i QlikView från små enheter med pekskärm, till exempel smarta mobiltelefoner. Befintliga dokument kan användas utan att göras om först eftersom QlikView-funktionerna används tillsammans med de inbyggda rullnings- och zoom-funktionerna i den bärbara enheten. Det går att öppna QlikView-dokumentet antingen i en layout som automatiskt anpassar objekt för att passa på små enheter, eller i den ursprungliga layouten för dokumentet. I motsats till den kompletta versionen hanterar AJAX on Small Devices inga ark. Alla objekt läses därför in. Undvik att utveckla stora dokument för AJAX on Small Devices-versionen.

Beskrivningen nedan gäller iPhone. Den kan skilja sig något från vad som gäller vid användning av andra mindre enheter.