Trace

trace-satsen skriver en sträng till fönstret Skriptexekvering och skriptets loggfil när den används. Detta är mycket användbart vid felsökning. Med hjälp av dollarteckenexpansion av variabler som beräknas innan trace-satsen används kan man anpassa meddelandet.

Syntax:  

Trace string

Exempel 1:  

Trace Main table loaded;

Exempel 2:  

Let MyMessage = NoOfRows('MainTable') & ' rows in Main Table';

Trace $(MyMessage);

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?