QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

NoConcatenate

Med NoConcatenate-prefixet tvingas skriptet att behandla två inlästa tabeller med identiska fält som två separata interna tabeller. Annars skulle tabellerna konkateneras automatiskt.

Syntax:  

NoConcatenate( loadstatement | selectstatement ) 

Exempel:  

LOAD A,B from file1.csv;

NoConcatenate LOAD A,B from file2.csv;

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?