QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

MoneyThousandSep

Tusentalsavgränsaren som definieras ersätter operativsystemets tusentalsavgränsare för valuta (regionala inställningar).

Syntax:  

MoneyThousandSep

Exempel:  

Set MoneyThousandSep=',';

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?