QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

FirstWeekDay

Detta heltal definierar vilken dag som ska användas som den första dagen i veckan.

Syntax:

FirstWeekDay

Som standard använder QlikView-funktioner måndag som den första dagen i en vecka. Följande värden kan användas:

• 0 (= Måndag)
  • 1 (= Tisdag)
  • 2 (= Onsdag)
  • 3 (= Torsdag)
  • 4 (= Fredag)
  • 5 (= Lördag)
  • 6 (= Söndag)

Exempel:

Set FirstWeekDay=6; //(set Sunday as the first day of the week)