QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

FirstMonthOfYear

Inställningen definierar vilken månad som ska användas som inledande månad på året, och kan användas för att definiera brutna räkenskapsår, exempelvis ett som inleds den 1 april.

Giltiga inställningar är 1 (januari) till 12 (december). Standardinställningen är 1.

Syntax:

FirstMonthOfYear

Exempel:

Set FirstMonthOfYear=4; //Sets the year to start in April