Granska

Använd förhandsgranskningen när du vill visa en detaljerad förhandsgranskning av hur ett utskrivet arkobjekt kommer att se ut. Förstoringsglaset växlar mellan att visa förhandsgranskningen där du ser hela sidan och den faktiska storleken (100 %).

Skriv ut Öppnar dialogen Skriv ut: Allmänt, från vilken det aktiva objektet kan skrivas ut.
#sidor listruta Via denna listruta kan man snabbt ändra vilka sidor som ska visas i förhandsgranskningen.
Föregående Om förhandsgranskningen består av flera sidor, klickar man på denna knapp för att se föregående sida.
Nästa Om förhandsgranskningen består av flera sidor, klickar man på denna knapp för att se nästa sida.
Lägg till sida Utökar förhandsgranskningen med en ytterligare en sida om det aktiva objektet inte ryms på en sida.
Ta bort sida Tar bort aktuell förhandsgranskningssida.
Avsluta Stänger dialogen.
Hjälp Öppnar QlikView-hjälpen.