Kopieringsläge

Växlar från logiskt läge till kopieringsläge. Värden som man klickar på i kopieringsläge kopieras till Urklipp utan att QlikView-dokumentets logiska status ändras. När kopieringsläget är aktivt öppnas dialogen Urklipp kopieringslista. I denna dialog bygger man en lista över de värden som ska kopieras.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?