QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

Kontexttolkning

I dialogen Kontexttolkning kan man byta ut en cells värde mot något ur dess dolda information.

En cell kan innehålla flera andra taggar som alla har minst en, ibland flera attribut. När man väljer en lämplig tagg ett attribut och sedan klickar på OK kommer cellens innehåll att ersättas med attributvärdet.

Tagg En lista över cellens taggar.
Attribut Den markerade cellens attribut.
Värde Attributets värde.