Kom igång Administrera Qlik Sense® Enterprise SaaS - Government (US)

Den här introduktionssidan innehåller instruktioner, bästa praxis och videor som snabbt förbereder administratörer på att arbeta med Qlik Sense Enterprise SaaS - Government (US).

Ett meddelande från Qliks Chief Customer Officer

Välkommen. Din framgång är vår framgång

Dra nytta av bekvämligheten i en SaaS-lösning genom att låta Qlik ta hand om infrastrukturen.

Qlik Sense Enterprise SaaS - Government (US) bygger på en mycket skalbar arkitektur som har utvecklats för molnet och med vars hjälp organisationer snabbt kan driftsätta en komplett serie analyser samt skala upp antalet användare och mängden data kraftigt utan att det påverkar prestandan, tillförlitligheten eller styrningsstandarderna.

Qlik Sense Enterprise SaaS - Government (US) skiljer sig på ett antal punkter från Qliks kommersiella Qlik Cloud-erbjudande på grund av det godkännande som krävs för säkerhet och efterlevnad inom amerikansk offentlig sektor.

Läs mer - Om Qlik Sense Enterprise SaaS - Government (US)

Om du är van vid att driftsätta och administrera andra SaaS enterprise-applikationer, kommer du snabbt att förstå Qlik Sense-processerna och -verktygen.

Om du är ny i administratörsrollen, är den här sidan ditt första steg till framgång.

7 minuter

Följande videor introducerar vanliga admin-uppgifter inom klientorganisationer.

Många av åtgärderna som rör appar och utrymmen är självbetjäningstjänster som är tillgängliga för användarna från hubben. Det innebär att dessa administratörsuppgifter kan utföras av användarna själva utan att kräva hjälp från admin. Behörigheter avgör vilka åtgärder som en användare kan utföra.

3 minuter

Hantera användare

Lägg till användare via en identitetsleverantör, eller via e-postinbjudningar med en registreringsprocess och efterföljande användarhantering.

4 minuter

Hantera utrymmen

Utrymmen är avsedda för apputveckling och åtkomstkontroll. Personliga utrymmen för privat arbete, delade utrymmen för gemensam utveckling och hanterade utrymmen för strikt åtkomstkontroll. Behörigheterna definierar åtkomsten till utrymmena för medlemmarna.

2 minuter

Hantera appar

Arbeta med appar: ladda upp, publicera, byt ägare och flytta appar mellan utrymmen.

2 minuter

Hantera laddningsscheman

Appar i molnhubben uppdateras inte automatiskt när datakällorna uppdateras. Ladda igen manuellt eller schemalägg en ny laddning.

Evenemang och webbseminarier

Livesänt webbseminarium Welcome Wednesdays

Delta i webbseminariet "Välkommen till Qlik". Seminariet ger en introduktion till praktiska resurser som är tillgängliga från Qlik. Denna session tar upp allt som finns i din verktygslåda för att komma igång, inklusive Qliks introduktionshubb, Qliks utbildningsportal, Qlik Community och supportportalen.

Mer information

Livesänt webbseminarium Techspert Talks

Den bästa tidpunkten för att lösa ett problem är innan det har inträffat. Du är inbjuden till vårt månatliga webbseminarium, där Qlik-experter delar med sig av de senaste insikterna och svarar på dina frågor!

Registrera dig

Webbseminarium på begäran Produkt i fokus

Upptäck vad som är möjligt, oavsett om du har använt Qlik ett tag eller är en ny användare. Anmäl dig för att utforska nya produktwebbseminarier och videor, och öka värdet av Qlik Sense i din organisation.

Mer information

Se svar

Hitta svar Qlik Community

Samarbeta med över 60 000 Qlik-tekniker och medlemmar från hela världen för att få svar på dina frågor och lyckas med din utveckling.

Ställ en fråga

Utbildning Kontinuerligt lärande med Qlik

Få åtkomst till Qliks utbildningsplattform där du lär dig i din egen takt när och var du vill. Välj vad, hur och när du vill lära dig mer oavsett kompetensnivå.

Mer information

Få support Har du frågor?

Sök i Qlik Support-databasen eller begär assisterad support om du har en mer komplex fråga.

Få support

Undersökning

Din röst är viktig. Hjälp oss att fortsätta förbättra denna upplevelse.

Svara gärna på vår undersökning, vi vill höra vad du tycker.

Delta i vår undersökning

Gör dig redo att omvandla hela din verksamhet med data.

Gratis provversion