Förnya prenumerationen

Du kan förnya en Qlik Sense Business-prenumeration när som helst på My Qlik.

1. Logga in på My Qlik.
  2. Välj prenumerationen som du vill ändra.
  3. Klicka på knappen Förnya för prenumerationen i fråga.
  4. Använd knapparna + och för att välja antalet betalda licenser för förnyelseperioden.

När du ökar eller minskar antalet användare visas månadskostnaden baserad på differentierad prissättning till höger.

Varning: Du kan inte minska antalet licenser till mindre än antalet aktiva användare i klientorganisationen. Om antalet aktiva användare är större än antalet du vill köpa så måste servicekontoägaren först ta bort användare och du måste vänta i minst två minuter innan du kan minska antalet licenser.
  5. Klicka på Fortsätt.

Betalningssidan visas.

6. Om du vill använda kreditkortet som är registrerat ska du se till att det är valt.
    Observera: Om du vill lägga till ett nytt kreditkort klickar du på Lägg till ny betalningsmetod och anger informationen om det nya kreditkortet.
  7. Klicka på Fortsätt.

Sidan Översikt visar dina val.

8. Bekräfta ditt val och klicka på Betala.

När betalningen behandlats förnyas prenumerationen. Prenumerationsbrickan uppdateras nu så att begäran om avbrott och datumet då den börjar gälla visas.