Stäng meddelandebanderoll

Komma igång

Qlik Sense Business och Qlik Sense Enterprise SaaS är utrullningsalternativ för SaaS. Qlik är värd för och hanterar molninfrastrukturen.

Välj Qlik Sense Business eller Qlik Sense Enterprise SaaS och registrera dig för en prenumeration. Följ sedan administratörsstegen för att konfigurera en identitetsleverantör för användare och hantera klientorganisationen. Användare loggar in med det ID och lösenord de får från administratören.

Du kan registrera dig för en testprenumeration på Qlik.com.

Logga in

Logga in

Du loggar in genom att ange dina inloggningsuppgifter.

Vad du kan göra

Om du inte har använt Qlik Sense tidigare och vill veta vad du kan göra i SaaS editions of Qlik Sense, kan du titta på en kort presentation och översikt.

Om du är en ägare eller administratör

Lär dig hur du registrerar dig för en -prenumeration, begär en domän för klientorganisationen och licensierar utrullningen.

Registrera dig

Innan du kan börja använda Qlik Sense Business eller Qlik Sense Enterprise SaaS måste du registrera dig för en prenumeration.

Konfigurera

Begär en klientorganisationsdomän hos Qlik och konfigurera utrullningen.

Licensiera (endast för Qlik Sense Enterprise SaaS)

Logga in och licensiera utrullningen. I Qlik Sense Business ingår inte någon licens, utan en rätt till SaaS-användning.

Tilldela användaråtkomst (endast för Qlik Sense Enterprise SaaS)

Ge användare åtkomst. Qlik Sense Business-användare har användarallokeringar.

Tilldela huvudadministratörer

Tilldela fler huvudadministratörer.

Skapa ny konfiguration för identitetsleverantör (endast för Qlik Sense Enterprise SaaS)

Du kan använda en befintlig IdP när du konfigurerar din driftsättning. Du kan även välja att använda Qlik Account. Qlik Sense Business-användare kan endast Qlik Account, ingen ytterligare IdP.