Stäng meddelandebanderoll

Arbeta med appar och annat innehåll

En Qlik Sense-app är en samling dataelement (mått, dimensioner och visualiseringar), ark och berättelser. Med Qlik Sense-appar kan du och andra användare utforska data och fatta beslut. Du kan även lägga till annat innehåll i molnhubben.

Använda appar

Lär dig hur du effektivt kan interagera med, söka i och utforska appar för att få insikter om dina data.

Interagera med visualiseringar

Visualiseringar hjälper dig att få insikter från dina data. Du filtrerar data för att se nya kopplingar.

Utforska med urval

Utforska genom att välja filter som visar dina data på nya sätt.

Använda smartsökning

Med hjälp av smartsökning kan du söka i hela datauppsättningen i din app från valfritt ark. Smartsökning består av en visuell sökning, som returnerar resultat från visualiseringar, och en datasökning, som returnerar resultat från alla dataobjekt.

Skapa appar

Lär dig att skapa appar och ark så att du kan presentera dina data på bästa sätt.

Skapa appar i molnhubben

Lär dig lägga till appar i molnhubben.

Ladda appdata i molnhubben

Lär dig hur du håller data i dina appar aktuella.

Hantera appar

Lär dig strukturera, formatera, exportera och ta bort dina appar.

Använda QlikView-appar

Lär dig lägga till och visa QlikView-appar i molnhubbar.

Lägga till och skapa annat innehåll

Övervaka visualiseringar i molnhubbar

Lär dig hur du tar diagram från appar och lägger till dem i molnhubbar.

Lägga till länkar i molnhubbar

Lär dig lägga till länkar till externt innehåll i molnhubbar.