Analys för affärsanvändare

Qlik Sense innehåller branschledande moderna analysfunktioner för de flesta användartyper och situationer — allt från analys i en självbetjäningsmiljö till interaktiva instrumentpaneler och program, analys av konversationer, anpassad och inbäddad analys, mobil analys, rapporter och aviseringar. Programmet förstärker och förbättrar den mänskliga intuitionen med analysförslag som baseras på artificiell intelligens, automatisering och interaktion med naturligt språk.

Qlik Sense inkluderar en modern hubb med styrda områden för innehåll, vilket gör det lätt att hitta, dela och ordna alla sorters analysinnehåll. Interaktiv data storytelling möjliggör konversation med direkta sammanhangsberoende länkar till realtidsanalys som ger omedelbara svar på uppföljningsfrågor. Du kan skriva ut och exportera data, analyser och berättelser till PDF-format, bilder och Excel-format som är lätta att dela.

Qlik Sense levererar en ledande analysupplevelse för alla, inom alla verksamhetsområden. Programmet är framtaget för att förstärka användarens intuition och möjlighet att tolka data för alla typer av användare, vilket gör det lätt för användaren att utforska information och snabbt få tillförlitliga insikter för problemlösning – allt från det enkla till de mest komplexa. Qlik Sense är till för alla – företagsledare, beslutsfattare, analytiker … dig.

Introduktion till Qlik Sense

Få en översikt av Qlik Sense.

Navigera i användargränssnittet

Lär dig de olika delarna av Qlik Sense-gränssnittet.

Anpassa din Qlik Sense-upplevelse

Lär dig ändra språk och läsriktning.

Webbläsare som stöds

Läs om webbläsare som stöds.

Introduktionskurs – Börja med grunderna

I den här introduktionskursen blir du guidad genom en befintlig app, med fokus på hur Qlik Sense fungerar och hur det används bäst.

Interagera med appar

Introduktion till Qlik Sense-appar

Läs om analysappar.

Interagera med användargränssnittet

Lär dig använda användargränssnittet för att utforska analysappar.

Utforska analyser med Insight Advisor

Lär dig att använda Insight Advisor för att bygga och utforska dina egna analyser.

Utforska med urval

Lär dig utforska data med hjälp av urval.

Skapa bokmärken för val

Lär dig bokmärka dina urval så att du kan använda dem igen senare eller dela dem med andra.

Använda smartsökning

Lär dig söka igenom hela datauppsättningsanvändningen i en app.

Övervaka och rapportera

Övervaka visualiseringar

Lär dig att övervaka visualiseringar

Övervaka data med aviseringar

Lär dig hitta outliers och avvikelser i dina data snabbt med aviseringar.

Schemalägga rapporter med prenumerationer

Lär dig få e-postmeddelanden med visualiseringar och ark från appar.

Analys av konversationer

Utforska appar med analys av konversationer

Lär dig utforska appar du har åtkomst till med Insight Advisor Chat.

Delning och samarbete

Avbilda och dela insikter med anteckningar

Lär dig skapa och dela anteckningar.

Samarbeta med andra Qlik Sense-användare

Lär dig samarbeta med andra användare i delade och hanterade utrymmen.

Dela och hämta appinnehåll

Lär dig dela innehåll från appar med andra användare.

Dela dina insikter med data storytelling

Lär dig dela dina datainsikter i en app.

Qlik Sense Mobile SaaS

Qlik Sense Mobile SaaS

Använd Qlik Sense Mobile SaaS-appen till att komma åt och använda analysappar.