Leverera data för analys

PÅ DEN HÄR SIDAN

Leverera data för analys

Qlik tillhandahåller även flera alternativ för att ladda lokala data i din Qlik Sense Enterprise SaaS-klientorganisation.

Hybriddataleverans

Hybriddataleverans är en tjänst på företagsnivå i Qlik Cloud Data Services som automatiskt och kontinuerligt överför data från dina lokala system och molnbaserade datakällor till Qlik Sense Enterprise SaaS eller molnbaserade mål.

Datakällor som stöds omfattar:

• Relationsdatabaser, som Microsoft SQL Server, Oracle och IBM DB2.

• Företagsprogram, som SAP ECC.

• Molndatalager, som Snowflake, Microsoft Azure Synapse, och Amazon Redshift.

• CRM-system, som Salesforce, SugarCRM, och Microsoft Dynamics CRM.

• Webbaserade datakällor, som Google Analytics, JIRA och Slack.

Hybriddataleverans

Ladda upp lokala data

Qlik DataTransfer är en avdelningsenhet som gör det möjligt att överföra data från lokala datakällor till Qlik Sense SaaS. Du kan ladda upp filer manuellt eller schemalägga att data ska uppdateras. Följande datakällor stöds:

• Datakopplingar från din QlikView- eller Qlik Sense Enterprise on Windows-driftsättning.

• Qlik Sense- eller QlikView-appar.

• Datafiler från lokala mappar eller mappar som delas i nätverket.

Ladda upp lokala data med Qlik DataTransfer