Vad du kan göra i Qlik Sense SaaS

Det är i Qlik Sense-molnhubben du ordnar appar och annat innehåll, och arbetar tillsammans med andra.

Mer information om skillnaden mellan en klienthanterad version och Qlik Sense SaaS finns i Använda Qlik Sense på olika plattformar.

En snabb introduktion

En snabb titt

Har du precis börjat använda Qlik Sense och vill veta vad du kan göra? Här är en kort översikt.

Video (5 min)

Följ med på en rundvisning

I den här videon får du en översikt över vad du kan göra i Qlik Sense-molnhubben.

Bekanta dig med användargränssnittet

En översikt över användargränssnittet i Qlik Sense.

Introduktionskurser för Qlik Sense

Qlik har steg-för-steg-introduktionskurser som hjälper dig bli bättre på att använda Qlik Sense.