Om Qlik Sense Business

RELATERAD INFORMATION

Om Qlik Sense Business

Qlik Sense Business är en SaaS-lösning som gör Qliks tredje generationens plattform för dataanalys tillgänglig för grupper, team och företag som snabbt vill utnyttja analysfunktioner i verksamheten och fatta databaserade beslut. De kan enkelt utveckla program tillsammans, dela insikter och ge grupper av användare behörighet att skapa, redigera eller interagera med innehåll.

Administrera Qlik Sense

Qlik Sense-administratörer ansvarar för att driftsätta, konfigurera och hantera Qlik Sense-prenumerationen och -miljön. Qlik Sense SaaS-miljön erbjuder central hantering och styrning, underlättar introduktion av användare och hjälper till att säkerställa att systemet är korrekt och tillförlitligt.

Vad du kan göra i SaaS editions of Qlik Sense

Logga in på Qlik Sense och börja utforska dina data, upptäcka dolda insikter och fatta databaserade beslut som omvandlar verksamheten.