Om Qlik Sense Enterprise SaaS

Qlik Sense Enterprise SaaS är ett komplett, SaaS-baserat utrullningsalternativ för Qlik Sense Enterprise. Qlik är värd för och hanterar molninfrastrukturen. Qlik Sense Enterprise SaaS kan rullas ut enskilt eller som en del i en multimolnutrullning.

Komma igång med Qlik Sense Enterprise SaaS

Administratören konfigurerar en identitetsleverantör för användare och hanterar klientorganisationen. Användare loggar in med det ID och lösenord de får från administratören.

Vad du kan göra i Qlik Sense Enterprise SaaS

Logga in på Qlik Sense och börja utforska dina data, upptäcka dolda insikter och fatta databaserade beslut som omvandlar verksamheten.