Przeskocz do zawartości głównej

Usuwanie narracji z narracji publicznych aplikacji

Z aplikacji można usuwać narracje publiczne — zarówno te, które pierwotnie znajdowały się w aplikacji, jak i zatwierdzone do dołączenia do narracji publicznych. Gdy usuniesz narrację publiczną, zostanie ona przesunięta do sekcji Opublikowane przeze mnie aplikacji, jeśli jesteś właścicielem narracji, albo do sekcji Społeczność, jeśli została opublikowana przez innego użytkownika. Jeśli narracja należała do innego użytkownika, ten użytkownik znowu stanie się jej właścicielem. Narracja usunięta z narracji publicznych nie jest dołączana w przypadku powielenia lub eksportowania aplikacji.

Wykonaj następujące czynności:

  • W aplikacji kliknij prawym przyciskiem myszy narrację publiczną i wybierz opcję Cofnij zatwierdzenie.

Narracja zostanie przeniesiona do sekcji Opublikowane przeze mnie lub do sekcji Społeczność.

Porada: Narrację można również usunąć w widoku narracji, klikając ikonę ¨ i wybierając opcję Cofnij zatwierdzenie, albo przez długie dotknięcie/kliknięcie prawym przyciskiem myszy narracji w nawigatorze narracji.