Snapshot-bibliotheek

OP DEZE PAGINA

GERELATEERD LESMATERIAAL

Snapshot-bibliotheek

De Snapshot-bibliotheek bevat een lijst van uw snapshots gesorteerd en gegroepeerd op datum, met de meest recente bovenaan. De snapshots zijn gegroepeerd in de volgende datumcategorieën: Vandaag, Deze week en Ouder.

Als u een snapshot maakt, kunt u eer een opmerking aan toevoegen. Met behulp van opmerkingen kunt u bij het bouwen van een presentatie de verschillende snapshots in de snapshot-bibliotheek beter van elkaar onderscheiden. De opmerking is niet zichtbaar bij het afspelen van de presentatie.

InformatieAlleen categorieën die snapshots bevatten worden weergegeven, dus als er geen snapshots van vandaag zijn, wordt de categorie Vandaag niet getoond.

U kunt de snapshot-bibliotheek openen vanaf twee locaties: vanuit het snelmenu van een visualisatie en vanuit het venster met presentatiehulpmiddelen in de presentatieweergave. De inhoud van de snapshot-bibliotheek die u ziet, is afhankelijk van waar de bibliotheek is geopend:

• Als de snapshot-bibliotheek is geopend vanuit een visualisatie, worden alleen de snapshots weergegeven die zijn gemaakt voor die visualisatie.
  • Als de snapshot-bibliotheek wordt geopend vanuit de presentatieweergave, worden alle snapshots van alle visualisaties in de app weergegeven.

Klik op Edit om de lijst met snapshots te bewerken. U kunt snapshots verwijderen of de aantekeningen bij een snapshot bewerken.

InformatieU kunt geen snapshots verwijderen die deel uitmaken van een gepubliceerde versie van een app.
InformatieU kunt aantekeningen bij snapshots die deel uitmaken van een gepubliceerde versie van een app, niet bewerken.
De snapshot-bibliotheek, geopend vanuit de presentatieweergave, met snapshots met een aantekening die zijn geordend op basis van de datumcategorieën.

Snapshot library.

Werkbladweergave, een aantekening toevoegen aan een snapshot .

Snapshop annotation dialog.