Replace

OP DEZE PAGINA

Replace

Het prefix replace wordt gebruikt om de hele Qlik Sense-tabel te verwijderen en te vervangen door een nieuwe tabel die wordt geladen of geselecteerd.

InformatieGedeeltelijk opnieuw laden wordt momenteel uitsluitend ondersteund door gebruik van de Qlik Engine JSON API.

Syntax:

Replace [only](loadstatement |selectstatement |map...usingstatement)

Het prefix replace kan voor elke LOAD-, SELECT- of map...using-opdracht in het script worden geplaatst. Met de opdracht replace LOAD/replace SELECT wordt de gehele Qlik Sense-tabel genegeerd waarvoor een tabelnaam is gegenereerd met de opdracht replace LOAD/replace SELECT, en vervangen door een nieuwe tabel die het resultaat bevat van de opdracht replace LOAD/replace SELECT. Het effect is hetzelfde voor gedeeltelijk of geheel herladen. De instructie replace map...using zorgt ervoor dat de toewijzing ook plaatsvindt als het script gedeeltelijk wordt uitgevoerd.

Arguments:

Argumenten
Argument Beschrijving
only Een optionele kwalificatie die aangeeft dat de opdracht moet worden genegeerd tijdens het normaal (niet gedeeltelijk) opnieuw laden van gegevens.