Gegevens toevoegen vanuit Qlik Catalog Service

OP DEZE PAGINA

Gegevens toevoegen vanuit Qlik Catalog Service

Qlik Catalog biedt de mogelijkheid voor het opnemen, profileren, verfijnen, catalogiseren en publiceren van gegevens die zijn opgeslagen in QVD-bestanden.

Gebruikers van Qlik Sense kunnen profiteren van de mogelijkheid die Qlik Catalog biedt om QVD-bestanden met Qlik Catalog for QVDs te ordenen en op te zoeken, zonder dat ze de Qlik Sense-omgeving hoeven te verlaten. QVD eenvoudig vinden en selecteren vanuit Qlik Sense-gegevensbeheer. Het is niet nodig om te navigeren binnen complexe maphiërarchieën of te vertrouwen op naamconventies voor mappen.

Opmerking: U moet toegang hebben tot Qlik Catalog om Qlik Catalog Service te gebruiken en om de QVD-catalogus te bekijken vanuit Qlik Sense-gegevensbeheer.

Catalogusservice

Met Qlik Catalog Service heeft u onmiddellijk inzicht in en kunt u acties uitvoeren voor QVD's in heel het gegevensecosysteem, rechtstreeks vanuit Qlik Sense.

• KPI-raamwerk voor het meten van QVD's op basis van operationele, afmetings- en populariteitsmeetcriteria.
  • Doorzoek en filter uw gegevens.
  • Geef informatie weer over Aantal rijen, Aantal velden, Laatst geladen, Relatief pad, Bron, Tags en KPI-scores

Qlik Catalog integreren

Meer informatie over het configureren van de integratie van Qlik Catalog met Qlik Sense Enterprise, vindt u in Integrate Qlik Data Catalyst with Qlik Sense Enterprise (alleen in het Engels).

Qlik Catalog Service gebruiken in Qlik Sense Enterprise

U kunt QVDgegevens die beschikbaar zijn in Qlik Catalog Service snel aan uw app toevoegen met behulp van gegevensbeheer, zie Gegevens aan de app toevoegen

Qlik Catalog Service weergeven in Qlik Sense Enterprise on Windows

Catalog view

Meer informatie over Qlik Catalog for QVDs vindt u in What is Qlik Data Catalyst for QVDs?