Een variabele verwijderen

U kunt variabelen uit een niet-gepubliceerde app verwijderen door ze uit het variabelenoverzicht te verwijderen.

Doe het volgende:

1. Klik bij het bewerken van een werkblad op Variables op de werkbalk op het werkblad om het overzicht van variabelen te openen.

Het variabelenoverzicht wordt geopend.

2. Selecteer de variabele die u wilt verwijderen.

Opmerking: Als u een variabele die in het script is gedefinieerd wilt verwijderen, moet u het script bewerken. Als u een variabele uit het script verwijdert en de gegevens opnieuw laadt, blijft de variabele in de app. Als u de variabele volledig uit de app wilt verwijderen, moet u de variabele ook uit het variabelenoverzicht verwijderen.

De details van de variabele worden weergegeven.

Opmerking: Het verwijderen van een variabele kan niet ongedaan worden gemaakt.
  3. Klik op Ö.

Er wordt een bevestiging weergegeven waarin u wordt gevraagd of u zeker weet dat u de variabele wilt verwijderen.

4. Klik op OK.

De variabele wordt verwijderd.