Een dia toevoegen aan een presentatie

U kunt uw presentatie uitbreiden door er een of meer dia's aan toe te voegen.

Doe het volgende:

1. Klik in het app-overzicht of de werkbladweergave op Ç om de presentaties weer te geven.

2. Klik op de presentatie waaraan u de dia wilt toevoegen.

De presentatie wordt geopend in de presentatieweergave, met miniaturen van de dia's in de tijdlijn van de presentatie.

3. Klik in de tijdlijn van de presentatie op P.

Er wordt een nieuwe dia toegevoegd. U kunt nu inhoud aan de dia toevoegen, zoals snapshots.