Een presentatie afspelen

U kunt een presentatie afspelen zoals deze zou worden gepresenteerd aan een publiek. Er zijn besturingselementen waarmee u terug en vooruit kunt navigeren door de dia's. Op een dia met een ingesloten werkblad met live-gegevens moet u eerst op het werkblad klikken voordat u kunt beginnen met het maken van selecties.

Beginnen met afspelen

Doe het volgende:

• Klik in de presentatieweergave op Arrow right.

De presentatie wordt geopend in het volledige browservenster en is gereed voor het afspelen van de huidige dia.

Tip: U kunt ook beginnen met het afspelen van een presentatie door de presentatie lang aan te raken of door er met de rechtermuisknop op te klikken in het app-overzicht of in het navigatievenster voor presentaties en vervolgens Afspelen te selecteren in het snelmenu.
Opmerking: Op een apparaat met een aanraakscherm knijpt u uw vingertoppen samen om te zoomen. Wanneer u inzoomt kunnen geen opties worden geselecteerd in werkbladen met live-gegevens.

Informatie over gegevenspunten tonen

Doe het volgende:

• Plaats de aanwijzer op een gegevenspunt om knopinfo met informatie over het gegevenspunt weer te geven.

Dianummer weergeven

Doe het volgende:

• Klik op More onderaan de dia om het nummer van de huidige dia en het totale aantal dia's in de presentatie weer te geven: <current slide number> van <total number of slides>.

Navigeren tussen dia's

Doe het volgende:

1. Klik op More onderaan de dia.
  2. Klik op Previous en Next om door de dia's te bladeren.
Opmerking: Op een apparaat met aanraakbediening veegt u met de schuifbalk naar links of naar rechts. Op een computer kunt u de pijltoetsen of de spatiebalk gebruiken.

Interactie met een werkblad met live-gegevens

Voordat interactie- en selectiebewerkingen in een werkblad met live-gegevens mogelijk zijn, moet u eerst ergens op het werkblad klikken.

Doe het volgende:

• Klik op het werkblad met live-gegevens.

Het is nu mogelijk om selecties te maken op het werkblad.

Opmerking: U schakelt de mogelijkheid om selecties te maken uit door buiten het werkblad met live-gegevens te klikken of door naar een andere dia te navigeren.

Ga voor meer informatie naar Selecties in een werkblad met live-gegevens.

Een presentatie exporteren

Doe het volgende:

1. Klik op More onderaan de dia.
  2. Klik op Print.

Het dialoogvenster PowerPoint-instellingen verschijnt.

Ga voor meer informatie naar Een presentatie exporteren.

Afspelen afsluiten

Doe het volgende:

• Om het afspelen af te sluiten kunt u klikken op Cancel of op Esc drukken.