Een werkblad met live-gegevens toevoegen aan een dia

Het is mogelijk om werkbladen met live-gegevens aan een presentatiedia toe te voegen. Wanneer u een werkblad met live-gegevens aan een presentatiedia toevoegt, worden de huidige selecties van de app voor het geselecteerde werkblad opgeslagen. Telkens wanneer een werkblad met live-gegevens in een presentatie wordt bekeken, worden deze selecties toegepast.

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op 4 in het venster met presentatiehulpmiddelen.

Er wordt een dialoogvenster geopend.

2. Klik op het werkblad dat u in de presentatie wilt gebruiken.

Het werkblad met live-gegevens wordt aan een nieuwe dia toegevoegd.

Een werkblad met live-gegevens op een dia vervangen

Het is mogelijk een werkblad met live-gegevens op een presentatiedia te vervangen.

Doe het volgende:

1. Selecteer in de presentatieweergave een dia met een werkblad met live-gegevens in de presentatietijdlijn.

Er wordt een dialoogvenster geopend.

2. Klik op het actieve werkblad.

Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend.

3. Selecteer het nieuwe werkblad dat u wilt invoegen.

Het geselecteerde werkblad wordt op de dia toegevoegd als een werkblad met live-gegevens.