Eigenschappenvenster

Het eigenschappenvenster vindt u aan de rechterkant, waar u een visualisatie of een werkblad bewerkt. Als het is verborgen, klikt u op Eigenschappen tonen open right panel in de rechterbenedenhoek.

Afhankelijk van de visualisatie die u bewerkt, beschikt u over verschillende opties voor de instellingen. Gewoonlijk kunt u het volgende doen:

• Titels bewerken
  • Dimensies en metingen toevoegen en opgeven hoe ze worden weergegeven
  • De sorteervolgorde en sorteercriteria instellen
  • De manier wijzigen waarop de visualisatie op de werkbladen wordt weergegeven
  • Beschrijvingen bekijken van de visualisatie, de bijbehorende metingen en dimensies
Opmerking: Gekoppelde visualisatie kunnen niet worden bewerkt, maar u kunt wel de bijbehorende mastervisualisatie bewerken via masteritems. De wijzigingen worden toegepast op alle exemplaren van de mastervisualisatie.