Qlik Sense Cloud

Qlik Sense Cloud is vanaf elk apparaat beschikbaar. U kunt overal op veilige wijze inzichten ontdekken en delen. U hoeft geen software te implementeren of te onderhouden

• Apps en visualisaties maken met uw eigen gegevens of gegevensverzamelingen van Qlik DataMarket. Met Qlik Sense Cloud Business kunt u ook verbinding maken met gegevensbronnen van derden, zoals Salesforce.com en automatische gegevensvernieuwing plannen.

• Uw apps en visualisaties delen met andere persoonlijk gebruikers in streams. U kunt apps die door andere gebruikers zijn gedeeld weergeven en ermee communiceren in de streams die u volgt.
  • Uw inhoud delen en er samen aan werken met een team of een werkgroep.

(Qlik Sense Cloud Business vereist).

Registreren voor het gebruik van Qlik Sense Cloud

Als u apps wilt maken en delen met anderen met behulp van Qlik Sense Cloud, moet u een account maken en zich aanmelden.

Doe het volgende:

1. Ga naar qlikcloud.com.

2. Klik op de knop Registreren om uw informatie in te vullen en een account te maken.

Nadat u het registratieformulier hebt ingevuld, ontvangt u een e-mail met een koppeling om uw adres te verifiëren. Na dit te hebben gedaan, kunt u gaan werken met Qlik Sense Cloud.

Wanneer u zich registreert, krijgt u een gratis Qlik Sense Cloud Basic-account. Dit is uw persoonlijke cloud.

U kunt ook een upgrade uitvoeren naar Qlik Sense Cloud Business om extra functies te activeren.

See also: