Items op presentatiedia's kopiëren en verplaatsen

U kunt items op dezelfde presentatiedia of tussen verschillende presentatiedia's kopiëren en verplaatsen. U kunt dit op verschillende manieren doen:

• Met de werkbalk met bewerkingsopties op het werkblad (, µ en ).
  • Met de sneltoetsen Ctrl+C, Ctrl+X en Ctrl+V.
Opmerking: U kunt items kopiëren tussen presentaties in dezelfde app, maar niet tussen presentaties in verschillende apps. Schakel over tussen presentaties met Ç op de werkbalk.

Items kopiëren

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op het item dat u wilt kopiëren.

Het item wordt gemarkeerd.

2. Klik op .

3. Schakel over naar de gewenste dia om het item op een andere dia in te voegen.

4. Klik op .

Het gekopieerde item wordt vóór alle andere items geplaatst.

Een item naar een andere dia verplaatsen

Als u een item tussen twee presentatiedia's wilt verplaatsen, knipt u het eerst op de ene dia en plakt u het vervolgens op een andere dia.

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op het item dat u wilt verplaatsen.

Het item wordt gemarkeerd.

2. Klik op de werkbalk met bewerkingsopties op µ.

3. Schakel over naar de dia waar u het item naartoe wilt verplaatsen.

4. Klik op .

Het verplaatste item wordt vóór alle andere items op de dia geplaatst.