GeoGetBoundingBox - script- en diagramfunctie

GeoGetBoundingBox() wordt gebruikt in scripts en diagramuitdrukkingen om het kleinste geospatiale kader te berekenen dat alle coördinaten van een geometrie bevat.

Een geospatiaal kader, dat is gemaakt met de functie GeoBoundingBox(), wordt weergegeven als een lijst met vier waarden: links, rechts, boven, beneden.

Syntax:

GeoGetBoundingBox(field_name)

Return data type: tekenreeks

Arguments:

Argument Beschrijving
field_name Een veld dat of uitdrukking die verwijst naar een veld dat de weer te geven geometrie bevat. Dit kan een punt (of reeks van punten) zijn met lengtegraad en breedtegraad, of een gebied.
Tip: Maak geen gebruik van de Group by-clausule in de editor voor het laden van gegevens bij deze en andere niet-aggregerende geospatiale functies, omdat dit tot een fout bij het laden leidt.

GeoBoundingBox - script- en diagramfunctie

Uw eigen kaartgegevens laden