Financiële aggregatiefuncties

In dit hoofdstuk worden aggregatiefuncties voor financiële activiteiten beschreven met betrekking tot betalingen en cashflow.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.

Financiële aggregatiefuncties in het script voor het laden van gegevens

Financiële aggregatiefuncties in diagramuitdrukkingen

Deze financiële aggregatiefuncties kunnen worden gebruikt in diagrammen.