QvdCreateTime - scriptfunctie

Deze scriptfunctie retourneert de tijdstempel voor de XML-koptekst uit een QVD-bestand, indien aanwezig. Anders wordt NULL geretourneerd.

Syntax:

QvdCreateTime(filename)

Arguments:

Argument Beschrijving
filename

De naam van een QVD-bestand, indien nodig met pad, als map- of webgegevensverbinding.

Example: 'lib://Table Files/'

In de bestaande scriptmodus, worden tevens de volgende padindelingen ondersteund:

• absoluut

Example: c:\data\

• relatief ten opzichte van de werkmap van de Qlik Sense-app.

Example: data\

• URL-adres (HTTP of FTP) dat verwijst naar een locatie op internet of intranet.

Example: http://www.qlik.com

Example:

QvdCreateTime('MyFile.qvd')

QvdCreateTime('C:\MyDir\MyFile.qvd')

QvdCreateTime('lib://data\MyFile.qvd')