Qlik Sense starten

OP DEZE PAGINA

Qlik Sense starten

U start Qlik Sense door een webadres in uw browser in te voeren, zoals https://<server-naam>/hub. Als u geen gebruikmaakt van Windows, wordt een aanmeldingsvenster geopend in uw browser. Voer uw Gebruikersnaam in de indeling DOMEIN\gebruiker in als uw organisatie QlikId gebruikt om aan te melden.

InformatieHet exacte adres en de exacte referenties die u invoert, zijn afhankelijk van de manier waarop uw organisatie Qlik Sense heeft geïmplementeerd.

Qlik Sense wordt geopend in de hub, waar u alle apps ziet waartoe u toegang hebt. Als zich hier nog geen apps bevinden, kunt u beginnen door uw eerste app te maken.

See also