Afmelden voor Qlik Sense Mobile Analytics

Qlik Sense Mobile verzamelt gebruiksinformatie om Qlik Sense Mobile te verbeteren. Meld u af voor Qlik Sense Mobile Analytics als u niet wilt dat gebruiksinformatie wordt verzameld. Raadpleeg de Qlik Sense Mobile Algemene voorwaarden voor meer informatie over het privacybeleid van Qlik wat betreft verzamelde gegevens.

1. Tik op uw profielpictogram in de mobiele app. De pagina Account en instellingen wordt geopend.
  2. Tik op Diagnostische gegevens.
  3. Analytics uitschakelen.