Logische modellen aanpassen voor Insight Advisor

Met bedrijfslogica kunt u aanpassen hoe Insight Advisor uw app-gegevens interpreteert wanneer u op basis van zoekopdrachten inzichten genereert.

Bedrijfslogica definieert hoe Insight Advisor uw gegevens interpreteert en omgaat met alternatieve termen voor waarden in uw gegevensmodel. Insight AdvisorInsightsInsight Advisor maakt gebruik van Qlik cognitive engine en de geleerde precedenten om de relaties en het gebruik van velden in uw gegevensmodel te begrijpen. U kunt eventueel ook het logische model aanpassen dat Insight Advisor gebruikt voor een app. U kunt woordenlijsten aan uw bedrijfslogica toevoegen die Insight Advisor helpen om te gaan met mogelijke alternatieve terminologie van gebruikers bij het uitvoeren van zoekopdrachten voor Insight Advisor.

U kunt de volgende onderdelen van bedrijfslogica aanpassen in Qlik Sense:

Opties voor Bedrijfslogica zijn beschikbaar in het tabblad Voorbereiden.