De titels en beschrijvingen van presentaties wijzigen

U kunt de titel en beschrijving van uw presentaties wijzigen.

Doe het volgende:

1. Klik in het app-overzicht op Ç om de presentaties weer te geven.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als u zich in de rasterweergave bevindt, ì, klikt u op de presentatietitel en vervolgens op @.
    • Als u zich in de lijstweergave bevindt, î, klikt u op @.
  3. Bewerk Titel en Beschrijving.
  4. Klik buiten het tekstgebied.

Uw wijzigingen worden opgeslagen.

Tip: U kunt ook de titel en beschrijving van een presentatie wijzigen in het navigatievenster voor de presentatie in de rechterbovenhoek.