Een snapshot vervangen op een dia

U kunt een snapshot van een visualisatie op een dia verplaatsen. Dit is handig als u een andere snapshot van de visualisatie wilt gebruiken, bijvoorbeeld als nieuwe gegevens in de app worden geladen, als de visualisatie wordt gewijzigd of als nieuwe selecties worden uitgevoerd.

Doe het volgende:

1. Selecteer in de presentatieweergave een snapshot in een dia en klik op Snapshot .

Het dialoogvenster Snapshot vervangen wordt geopend met alle snapshots van de oorspronkelijke visualisatie. De snapshot die in gebruik is, wordt gemarkeerd met m. Met behulp van de tijdstempel en eventuele aantekeningen kunt u de snapshots van elkaar onderscheiden.

Snapshot weergave vervangen door snapshots van de verkoopmedewerker.

Replace snapshot dialog.

Tip: U kunt naar het werkblad en de visualisatie waar de snapshot vandaan kwam navigeren door te klikken op ÛNaar bron gaan. Op deze manier krijgt u toegang tot de live-gegevens van de snapshot, waarbij u nieuwe selecties kunt uitvoeren en nieuwe snapshots kunt maken.
  2. Selecteer de snapshot die u wilt gebruiken.

De snapshot wordt bijgewerkt en aangepast aan het formaat van de vorige snapshot met behulp van vrije formaatwijziging. Hierdoor maakt de visualisatie gebruik van de techniek van progressieve weergave.

Opmerking: Progressieve weergave betekent het volgende: als een visualisatie (of ontgrendeld snapshot) groter wordt gemaakt, wordt de informatie progressief weergegeven. Als een visualisatie (of ontgrendelde snapshot) kleiner wordt gemaakt, wordt er minder informatie weergegeven. Hierdoor kunt u zich concentreren op de essentiële informatie en voorkomt u dat de visualisatie te druk wordt met te veel informatie in een te kleine ruimte.

De snapshot wordt vervangen op de dia.