Items op presentatiedia's kopiëren en verplaatsen

U kunt items op dezelfde presentatiedia of tussen verschillende presentatiedia's kopiëren en verplaatsen. U kunt dit op verschillende manieren doen:

• Met de werkbalk met bewerkingsopties op het werkblad (Duplicate, Cut en Paste).
  • Met de sneltoetsen Ctrl+C, Ctrl+X en Ctrl+V.
Opmerking: U kunt items kopiëren tussen presentaties in dezelfde app, maar niet tussen presentaties in verschillende apps. Schakel tussen presentaties met Story Mode in de werkbalk.

Items kopiëren

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op het item dat u wilt kopiëren.

Het item wordt gemarkeerd.

2. Klik op Duplicate.

3. Schakel over naar de gewenste dia om het item op een andere dia in te voegen.

4. Klik op Paste.

Het gekopieerde item wordt vóór alle andere items geplaatst.

Een item naar een andere dia verplaatsen

Als u een item tussen twee presentatiedia's wilt verplaatsen, knipt u het eerst op de ene dia en plakt u het vervolgens op een andere dia.

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op het item dat u wilt verplaatsen.

Het item wordt gemarkeerd.

2. Klik in de werkbalk met bewerkingsopties op Cut.

3. Schakel over naar de dia waar u het item naartoe wilt verplaatsen.

4. Klik op Paste.

Het verplaatste item wordt vóór alle andere items op de dia geplaatst.