Stap voor stap – Een app uit een cloudhub verwijderen

In dit voorbeeld wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een app uit een cloudhub kunt verwijderen. In dit voorbeeld is de app die u in de cloudhub cloudservice met de tags US en Sweden hebt gepubliceerd, niet meer nodig en moet deze uit de cloudhub worden verwijderd.U moet uw app uit de cloudhub verwijderen door de tag en cloudhubeigenschappen uit de app te verwijderen.

Vereisten

Taken

• Beginner's tutorial naar een andere stream verplaatsen.

Beginner's tutorial naar een andere stream verplaatsen

Doe het volgende:

1. Klik met de rechtermuisknop op Beginner's tutorial en selecteer Eigenschappen beheren.
  2. Verwijder de eigenschappen US, Sweden, collections en Sales door bij elke waarde op E te klikken.
  3. Klik op Toepassen.

De app is uit de cloudhub verwijderd. U kunt de app opnieuw publiceren in de cloudhub door opnieuw aangepaste eigenschappen aan de app toe te voegen.