Stat-voor-stap - Een app in een verzameling publiceren

In dit voorbeeld wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een app kunt publiceren in een verzameling en hoe u de app in de cloudhub met tags kunt bekijken. In dit voorbeeld gebruikt de organisatie zowel Qlik Cloud Services als Qlik Sense Enterprise on Kubernetes en meerdere cloudhubs. Uw beheerder heeft eigenschappen ingesteld voor zowel de tags als de cloudhubs. U moet uw app voor het salesteam van uw organisatie met twee tags publiceren in de Qlik Cloud Services-cloudhub met de naam cloudservices.

Vereisten

• Uw beheerder heeft distributiebeleid ingesteld in Distributiebeleid - voorbeeld (alleen in het Engels).
  • U hebt een app die u wilt publiceren. In dit voorbeeld wordt de Beginner's tutorial-app gebruikt die beschikbaar is via Beginnen met de basis.
  • U hebt toegang tot de cloudhub om te controleren of uw app is gepubliceerd met de geselecteerde tags.

Taken

• Publiceer Beginner's tutorial met de tags US en Sweden in de Qlik Cloud Services-cloudhub.

Beginner's tutorial met de tags US en Sweden publiceren

Doe het volgende:

1. Klik in uw hub met de rechtmuisknop op Beginner's tutorial en selecteer Publiceren.
  2. Selecteer een stream in de vervolgkeuzelijst Streamnaam.
  3. Klik op Beheren.
  4. Selecteer distribution in de vervolgkeuzelijst om de Qlik Sense Enterprise cloud-hub te selecteren en selecteer de waarde Cloud services.
  5. Als u de tags wilt instellen, selecteert u collections in de vervolgkeuzelijst en de waarden US en Sweden.
  6. Selecteer groupswithaccess in de vervolgkeuzelijst en selecteer Sales om toegang voor groepen in te stellen.
  7. Klik op Toepassen.
  8. Klik op Publiceren.

De app wordt in de stream gepubliceerd. Qlik Sense publiceert de app vervolgens met de cloudhub cloudservice in de tags US en Sweden. Meld u aan bij de cloudhub om te controleren of de app beschikbaar is met de tags.