Aanbevolen procedures en beperkingen voor het publiceren van apps met tags in de cloudhub

Voor het publiceren van apps met tags gelden de volgende aanbevolen procedures en beperkingen:

• Apps die worden gepubliceerd met tags zijn alleen-lezen. Gebruikers van de verzameling kunnen geen wijzigingen in de app aanbrengen. Ze kunnen dus bijvoorbeeld geen priv√©- of communitywerkbladen en -presentaties maken in de app. Als u rechtstreeks in de cloudhub aan de app wilt werken, kunt u de app exporteren en vervolgens importeren in de cloudhub.
  • On-Demand-apps worden niet ondersteund in verzamelingen.
  • Uitbreidingen worden niet ondersteund voor apps die worden gepubliceerd in Qlik Cloud Services. Visualisaties met uitbreidingen kunnen niet worden geopend in Qlik Cloud Services. De app-gebruiker ontvangt een bericht dat de visualisatie niet werd gevonden.